22 Οκτ 2012

Μετά τις δάφνες αποχώρησης-παραίτησης, μπανανόφλουδες εισχώρησης…


 Σύμφωνα με δικές μας έγκυρες πηγές της Σαλαμίνας, τους τελευταίους δύο μήνες υπάρχει μεγάλο πάτημα μπανανόφλουδας. Οι συμπαθέστατες «μαϊμούδες»  αφού τρώνε τη μπανάνα με μεγάλη ευχαρίστηση και την παρουσιάζουν όπου, όπως και με όποιο τρόπο θέλουν, τώρα πατάνε πάνω σε αυτό που πετάνε.

Μη βιαστείτεκαι αναρωτηθείτε τι μας ενδιαφέρει αυτό το άρθρο, γιατί αυτή η είδηση συνδέετε με τα καθημερινά δρώμενα της Σαλαμίνας.
Με άλλα λόγια άνθρωποι που υπήρχαν σε μια οργανωμένη ομάδα ανθρώπων (πολιτικά, παραπολιτικά, συλλόγους, ομάδες, κλπ.) αφού εμφάνισαν και δημοσίευσαν την έξοδο τους με στόμφο και με μεγάλη παρουσία σε πολλά έγκυρα ηλεκτρονικά μέσα, τώρα χωρίς καμία παρουσίαση και επική αναφώνηση, όπως θα άρμοζε βέβαια, απλά έχουν εισχωρήσει πατώντας οι ίδιοι τη μπανανόφλουδα καταπατώντας το ήθος και την αξιοπρέπεια. Το ερώτημα δεν είναι μόνο από την πλευρά των ανθρώπων που πράττουν έτσι, αλλά και στη μεριά που δέχονται τέτοιου είδους νέες ή παλιές ξανά-εισχωρήσεις…
Τέλος πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει ένας τυφώνας σε οργανωμένο σύλλογο με παραιτήσεις, νέες και παλιές εισχωρήσεις,  ίντριγκες, και τραγελαφικά γεγονότα.

Σε επόμενη ανάρτηση θα  υπάρχει μεγαλύτερο και αναλυτικότερο ρεπορτάζ….

 
ΥΓ
Ετοιμάζεται κάτι καινούργιο στη Σαλαμίνα, μικρής σημασίας βέβαια αφού πρόκειται για προσωπικό γούστο και καπρίτσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου