25 Ιαν 2013

Το Κοινωνικό έργο του δήμου Σαλαμίνας



  

 Ο δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Τσαβαρής πέρα από τις καθημερινές απαραίτητες δράσεις που πραγματοποιεί ως δημοτική αρχή έχει δείξει και το κοινωνικό του πρόσωπο δημιουργώντας για όλους τους συμπολίτες μας, που δυστυχώς υπό αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες έχουν πραγματικά ανάγκη, τα παρακάτω:
Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο αλληλεγγύης δήμου Σαλαμίνας
Εθελοντική Αιμοδοσία



Όπως έχουμε πληροφορηθεί στην αναμονή για υλοποίηση είναι και η «Τράπεζα Ρούχων» για άπορες οικογένειες της Σαλαμίνας.


Ποιός θα πίστευε και ποιος θα έλεγε πριν μερικά χρόνια ότι θα βίωνε η Ελληνική κοινωνία  αυτές τις τραγικές συνθήκες, που ολοένα με τρόπο "παράξενο" γίνονται ακόμα ποιο έντονες και οργανωμένες, και πλέον ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν ανάγκη έχει αυξηθεί σημαντικά.

Η οικονομική ύφεση έχει χτυπήσει τη πόρτα πολλών συνανθρώπων μας απειλώντας το βιοτικό επίπεδο και συρρικνώνοντας τα εισοδήματα. Παρόλα αυτά οι Έλληνες, οι πολίτες της Σαλαμίνας που βιώνουν στο μέγιστο βαθμό αυτές τις δυσκολίες, με περηφάνια και αξιοπρέπεια προσπαθούν και καταφέρνουν να αντισταθούν σε αυτό το καταστροφικό κύμα. 

Η Πιτυούσα όπως και πολλοί συμπολίτες συγχαίρουν τη δημοτική αρχή για όλες αυτές τις πρωτοβουλίες οι οποίες αποτελούν για πολλούς ανθρώπους πηγή ανθρωπιάς και υποστήριξης.

Όλοι μας μπορούμε να δείξουμε ανθρωπιά και ευαισθησία!

Τέτοιες ενέργειες ας αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου