12 Μαρ 2013

Σφράγισαν το λατομείο Αγγέλου στη Σαλαμίνα




Εχθές το απόγευμα στη δημοσιότητα ήρθε το επίκαιρο θέμα του λατομείου Αγγέλου στη Σαλαμίνα, με αναφορές για σφράγισμα του ως προς το σύνολο όλων των λειτουργιών του. 


Βέβαια ερωτήματα όπως αν είναι οριστικό το σφράγισμα του λατομείου Αγγέλου στη Σαλαμίνα, ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες απο τη πολιτεία σε παρόμοια θέματα, και ποια θα είναι η επίσημη και υπεύθυνη στάση του δήμου και της πολιτείας σε παρόμοια θέματα της Σαλαμίνας;
Ευελπιστούμε πως με αργά αλλά σταθερά βήματα θα λάμψει πάλι η Σαλαμίνα και θα αποτελέσει ενα νησί στολίδι αναδεικνύοντας τον πολιτισμό και την ιστορία της!
---
Λουκέτο έβαλε στο λατομείο Αγγέλου στη θέση Γούβα-Μπατσί στη Σαλαμίνα, η αντιπεριφέρεια Νήσων Πειραιά, καθώς η άδεια της εταιρείας είχε λήξει από τον Μάιο του 2012 χωρίς να ανανεωθεί. Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη, σφραγίστηκαν οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις θραύσης, λειοτρίβισης και ταξινόμησης αδρανών υλικών της εταιρίας, εφόσον το λατομείο που δραστηριοποιούνταν σε αναδασωτέα περιοχή δεν μεταφερόταν σε άλλη τοποθεσία που του είχε υποδειχθεί.
Οπως ανακοίνωσε η αντιπεριφέρεια Νήσων, το λατομείο διενήργησε καθ’ υποτροπή, παράνομη εξόρυξη και απόληψη αδρανών υλικών εντός έκτασης για την οποία δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας και σχετική έγκριση επέμβασης.
Τα παρανόμως εξαχθέντα προϊόντα περιέρχονται στην περιφέρεια Αττικής για εκποίηση σε πλειοδοτική δημοπρασία.

Πηγή:http://www.laimitomos.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου