9 Ιουν 2013

Δούρειος Ίππος ή όχι;



Όχι μόνο στη Σαλαμίνα αλλά σχεδόν παντού στην Ελλάδα υπάρχει ένα Πάκι (άνθρωπος από το  Πακιστάν) για όλες τις δουλειές…

Από μάνδρες οικοδομικών υλικών για κουβάλημα και πραγματοποιήση διαφόρων εργασιών, μέχρι σε μανάβικα, βενζινάδικα, αγροτικές καλλιέργειες και φούρνους.

Περίπου 4.500 σε ευθεία γραμμή μας χωρίζουν απο το Μωαμεθανικό Πακιστάν...

Κάποτε, πριν πολλά πολλά χρόνια, ο Μέγας Αλέξανδρος το είχε κατακτήσει και είχε προσπαθήσει, όπως παντού άλλωστε, να το εκπολιτίσει σύμφωνα με το Ελληνικό πνεύμα... Έχτισε θέατρα, βιβλιοθήκες, άφησε τη τοπική θρησκεία, έχτισε ναούς, αγάπησε και σεβάστηκε τη τοπική κοινωνία. Για αυτό άλλωστε τον Μέγα Αλέξανδρο τον Μακεδόνα, τον είχαν θεοποιήσει... Υπάρχει και η ορεινή φυλή, κυρίως, του Πακιστάν των Καλάς οι οποίοι έχουν τεράστιες διαφορές με το σύνολο του Πακιστάν, μορφολογικές-γλωσσικές, διάλεκτος-γενική κουλτούρα, και προσδίδουν αυτή τη διαφορά τους στις ρίζες του Μέγα Αλεξάνδρου. Υπάρχουν βιβλία και μελέτες πάνω σε αυτό τα θέμα.

Έχουν έρθει Καλάς στην Ελλάδα;
-Όχι…
Έχει κάνει επίσημες κρατικές μελέτες και πολιτικές-πολιτιστικές κινήσεις η Ελλάδα;
-Όχι…

Οι άνθρωποι από το Πακιστάν που παράνομα και με τη θέληση μας βέβαια έχουν έρθει και εγκατασταθεί στη μικρή Ελλάδα πλέον, σεβάστηκαν τη θρησκεία μας, αγάπησαν τους Έλληνες ή όχι;

Κρούσματα βίας προερχόμενα από ανθρώπους από το Πακιστάν υπάρχουν και είναι αρκετά επίκαιρα δυστυχώς… Εμφανίζεται αυτή η ευκολία στην αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής, της γενικότερης βίας και της έλλειψης σεβασμού!

Ενδεικτικά αναφέρουμε ένα μέρος της έρευνας του OHE-UNICEF σχετικά με το Πακιστάν και την αντιμετώπιση των γυναικών:

Εάν ο σύζυγος κατηγορήσει τη γυναίκα του για «ανάρμοστη» ή «ανήθικη» συμπεριφορά, τότε έχει το δικαίωμα να τη χτυπήσει, να την τραυματίσει, ακόμη και να τη σκοτώσει. Δύο γυναίκες καίγονται ζωντανές κάθε μέρα από τους συζύγους τους, με την ανοχή του κράτους. Στους συζύγους δεν επιβάλεται καμία ποινή.

Μήπως λοιπόν είναι απαραίτητο να υπάρχει ποιο σοβαρή, νόμιμη & υπεύθυνη αντιμετώπιση σε κάποια θέματα από τη κοινωνία της Σαλαμίνας, αφού η πολιτική & οι πολιτικοί δεν δίνουν καμία σημασία εκτός από πολιτική και ατομική προβολή σε περιπτώσεις κρουσμάτων βίας;

Στη Σαλαμίνα υπήρχαν και υπάρχουν μικρής εμβέλειας κρούσματα βίας τα οποία παίρνουν δημόσια έκταση, ή απλά σκεπάζονται.

Μήπως είναι μια ωρολογιακή βόμβα που μετράει το χρόνο αντίστροφα;

Αναμφισβήτητα και η πλευρά του Έλληνα εργοδότη, επιχειρηματία-βιοτέχνη-καλλιεργητή-ιδιώτη-κλπ, πολλές φορές ξεπερνάει κάποια όρια. Αλλά αυτό δίνει την ελευθερία και το δικαίωμα της εκδίκησης; Δυστυχώς αυτό ανεβαίνει στην επιφάνεια…

Ο κ. Γιώργος και πολλοί άλλοι κάτοικοι της Σαλαμίνας οι οποίοι ήταν μετανάστες στο παρελθόν σε ξένες χώρες, Γερμανία & Καναδά, καταλήγουν πως οι Έλληνες μετανάστες βίωσαν και αυτοί δύσκολες συνθήκες στο εξωτερικό, πάλεψαν μ μια άλλη κουλτούρα, υπήρχαν δυσκολίες και αντιμετωπίστηκαν άσχημα πολλές φορές από τους ξένους ανθρώπους και με ρατσισμό στην αρχή. Όμως, κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη, κατάφεραν να μεγαλουργήσουν σε μικρό χρονικό διάστημα και έγιναν δεκτοί από τη τοπική κοινωνία της κάθε χώρας, έχοντας όμως τη δυνατότητα να εργαστούν τίμια και με αναγνώριση σε ένα οργανωμένο κράτος (Γερμανία & Καναδά).

Γιατί αυτή η εμμονή με την Ελλάδα;
Πώς βρίσκουν τόσα πολλά χρήματα, περίπου 5-6.000 ευρώ, για να τα δώσουν σε δουλεμπόρους για να έρθουν στην Ελλάδα, και πόσα χρήματα, αφορολόγητα, κερδίζουν και τα μεταφέρουν στο Πακιστάν;

Είμαστε ενάντια στη καταπίεση των ανθρώπων, τη κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της κατάργησης της ελευθερίας και του δικαιώματος της "αναπνοής". Είμαστε αντίθετοι βέβαια και στην πολιτική αδιαφορία που έχει φέρει την ανομία σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, που την ευθύνη των υπευθύων την έχουν μπαλάκι με στόχο το κέρδος.


ΥΓ
1.Δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος ρατσισμού. Υπάρχει απλά μια άποψη & αγωνία...
2.Το Πακιστάν έχει πυρινικά όπλα

3.Το Πακιστάν είναι η 6η κατα σειρά η μεγαλύτερη πλυθησμιακά περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου