17 Δεκ 2012

Πολιτική ακτινογραφία

Με αγωνία καρτερούσε η κοινωνία και η πολιτική σκηνή της Σαλαμίνας να μάθει και επίσημα τις θέσεις και τα οράματα των υποψήφιων δημάρχων της Σαλαμίνας. Ο προεκλογικός αγώνας πλέον είναι γεγονός και όπως είναι εμφανές θα αποτελέσει έναν αγώνα για γερά νεύρα και στομάχια. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν επιπλέον νέοι δυναμικοί πολιτικοί συνδυασμοί οι οποίοι θα εμφανιστούν από το νέο έτος.    



Ο υποψήφιος δήμαρχος κύριος Μάριος Τραυλός έδωσε το εναρκτήριο σάλπισμα δυναμικά δείχνοντας με ειλικρίνεια ότι παραμένει δυνατός και ισχυρός, γεμάτος θετική  διάθεση και με όλες τις ικανότητες που έχει δηλώνει έτοιμος να ανταπεξέλθει στο πολιτικό ρινγκ με αξιώσεις για το καλό του τόπου της Σαλαμίνας. Ένα από τα μεγαλύτερα ατού είναι η πολιτική εμπειρία, οι πραγματικά καλές πρακτικές του παρελθόντος, η ευφυΐα και η ευστροφία, τα στελέχη που έχει στο δυναμικό του και η θετική αύρα για ένα καλύτερο μέλλον της Σαλαμίνας. Αποτελεί όπως είναι κοινά αποδεκτό μια θετική πνοή για όλη τη Σαλαμίνα, μία ανάσα πολιτικής ανδρείας και ευελιξίας που είναι εφικτή να βγάλει και προσπεράσει τη σκουριά και τη ναφθαλίνη της παγωμένες πολιτικές και συμφέροντα.    
 
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος κύριος Σπύρος Σοφράς ακολούθησε τονίζοντας πως είναι παρών με «Νέα Πορεία». Έχοντας πολλά θετικά σημεία ο κ. Σοφράς εγγυάται ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον για τη Σαλαμίνα. Γνωρίζει ο ίδιος πολλά σημεία που χρειάζονται βελτίωση και που μπορεί να καλλιεργήσει για το καλό του τόπου, καθώς γνωρίζει λεπτομέρειες στα θέματα της Σαλαμίνας. Εμφανίζεται έτοιμος για τη Σαλαμίνα δίνοντας έμφαση στην ανάκαμψη και την αναπλήρωση του χαμένου εδάφους.

 
 
 
Βεβαίως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον να δούμε τη στάση που θα κρατήσει ο δήμαρχος Σαλαμίνας κύριος Γιάννης Τσαβαρής.











ΥΓ
Ο χορός της πολιτικής για τη Σαλαμίνα θα έχει διακυμάνσεις και αλλαγές στο τέμπο και στα βήματα, καθώς θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από θέματα και σκοπούς. Άλλοτε θα είναι ο Τσάμικος με τον μπροστάρη να πραγματοποιεί εντυπωσιακές φιγούρες, άλλοτε θα είναι ο μερακλίδικος αυστηρά ατομικός Ζεϊμπέκικος, άλλοτε θα είναι ο Ικαριώτικος ή ο Μπάλος.  Το σίγουρο είναι πως αυτή η ποικιλία θα φέρει στην επιφάνεια τους πολιτικούς σκοπούς.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου